Buro Beat helpt jou jezelf op de kaart te zetten.

Op 1 april openden voor het allereerst de deuren van de Op De Kaart. In dit traject gaan we aan de slag om jou te lanceren én te vestigen als maker of artiest. Van theatermaker tot illustrator en van gitarist tot beeldhouwer, deze cursus is voor elke maker die stappen wil zetten en die wil leren hoe je je werk aan de man krijgt, hoe je een following vol fans opbouwt en hoe je content maakt op een manier die bij jou past. De volgende ronde van Op De Kaart start in september, inschrijven hiervoor kan vanaf 10 juli. 

JE KUNT WEER INSTAPPEN VANAF 10 JULI:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Op De Kaart (in 4 weken)

EEN GOED PLAN

In week 1 gaan we samen aan de slag met het maken van een goed uitvoerbaar plan. Je krijgt een opfrisser over alle basics over content en marketing, we leren je over de verschillende soorten content (dat wordt een echte eye-opener) en aan het eind van week 1 heb jij een plan om jezelf te lanceren. 

JE TALENT INZETTEN

In week 2 gaat het allemaal over jouw talent. Als maker ben jij goed met woorden, met beeld of misschien wel met allebei. Dat is een superpower die je kan gebruiken voor hele goede content. Zo wordt het leuk om je socials te onderhouden en ga je uiteindelijk groeien, want je (soon to be) fans zien bij jou iets nieuws. 

CONNECTIES

Deze week staat in het teken van het maken van connecties. Je kan nog zo’n goed plan hebben en zulke goed content maken, maar als je er niemand mee bereikt dan heb je daar ook niks aan. We gaan samen een duurzaam plan maken om wat jij maakt beter te verspreiden, bijvoorbeeld in de media en in een (nieuw) netwerk. Natuurlijk krijg je ook toegang tot het netwerk van Buro Beat!

CREATIEF ONDERNEMEN

Jij bent al een creatieve maker of artiest en verdient geld met wat je doet of hebt dat als ambitie. Samen gaan we nadenken over nieuwe, slimme manieren om een verdienmodel te hangen aan wat je maakt. Creativiteit en ambities kunnen gewoon hand in hand gaan en zo heb je die cursus zó terugverdiend. 

Alles wat je krijgt op een rijtje:

 • Heel veel content op een privé online leeromgeving. Video’s, stories, live Q&A’s, tips en tricks. 
 • Een community: je medecursisten worden jouw nieuwe netwerk. Wie weet kunnen jullie elkaar wel inschakelen voor (creatieve) klussen of projecten. 
 • Een plek om jezelf te laten zien: natuurlijk is er ook ruimte voor jou. Je kan binnen de veilige muren van de cursus oefenen met jezelf op de kaart zetten. 
 • Persoonlijke begeleiding: als cursist kan je Sophie bestoken met vragen.  
 • Een eigen cheerleader: de hele cursusperiode moedigt Sophie je aan om er alles uit te halen wat er in zit en kan je haar altijd bereiken om zo te zorgen dat je écht aan de slag kan gaan met al jouw plannen en ideeën. 
 • Heel veel meer waarde dan waar je voor betaalt: zowel in alle content die online staat als de persoonlijke begeleiding als de community. Daarnaast blijft de inhoud altijd terug te kijken. 

De volgende ronde start in september (exacte datum volgt). Je kunt je inschrijven vanaf 10 juli. 

Op 10 juli gaan de deuren open, dan kom ik hier bij je op terug. 

Ja, goeie kans van wel! Als je zzp'er in de culturele sector bent, dan kan je Werktuig PPO  aanvragen voor de cursus. Zij betalen dan 1/3e van je investering. Ik kan je hiermee helpen. 

Omschrijf jij jezelf als maker of artiest of zou je dat willen? Dan is het antwoord ja.

Het maakt niet uit of je (al) geld verdient met je werk. De cursus is geschikt voor makers die dat al doen, die dat willen doen en zelfs voor makers die andere dingen dan geld verdienen met hun werk ambiëren. 

In het verleden hebben er onder andere mensen uit deze groepen samengewerkt met Buro Beat: 

 • Bands/artiesten/muzikanten
 • Theatermakers
 • Illustratoren 
 • Producers
 • Schrijvers
 • Fotografen

Ja, dat is zeker de bedoeling. Ik kan je op dit moment alleen nog geen exacte datum geven.