OVER BURO BEAT

Over Sophie Laurence

  • Sophie is de oprichter en creative director van Buro Beat.
  • En een echte duizendpoot. Ze heeft onder andere werkervaring als social media manager, marketeer en boeker.  
  • Naast achter de schermen is Sophie ook op de planken te vinden. Met Roes maakt ze theater en speelt ze door het land. 
  • Sophie heeft nogal wat passies, maar de allergrootste is misschien wel: verbinden en grote lijnen maken. Daarom gaat ze heel graag met jou aan de slag, om jouw verhaal te vertellen in wat je maakt én in je online presence. Zo leer je je creativiteit ook zakelijk in te zetten. 
  • Woont in de mooiste stad van Nederland, oftewel, Den Haag en werkt met Buro Beat on- en offline. 
  • En verder is Sophie eigenwijs, een geboren ondernemer, een feminist in hart en nieren en dol op de sixties (maar dat was je misschien al opgevallen).

DE MISSIE VAN BURO BEAT

Als maker is er één ding waar jij heel gelukkig van wordt: maken, creatief bezig zijn, creëren. De andere kant van de medaille vinden veel makers minder. Social media is moeilijk, shows of exposities regelen lukt vaak niet en een professionele hulp vinden is ook makkelijker gezegd dan gedaan. Onze missie is om jou te helpen. Als je met Buro Beat samenwerkt denken we samen na over waar jij goed in bent en waar jouw talent ligt. Dat zetten we in door nieuwe concepten te bedenken en door die ook uit te voeren. Soms zal je dat zelf blijken te kunnen en soms helpen wij je met de uitvoering. 

Buro Beat is goed in het zien van de grote lijnen. Zo zal je gaan zien dat er in het werk wat jij al maakt ook content verstopt zit en dat als je het net anders aanpakt, die shows, exposities of events ook voor jou te vinden zijn. Samenwerken met Buro Beat kan zowel voor korte als lange duur. Het kan één sparsessie zijn waarin we praten over bijvoorbeeld jouw aankomende release, maar ook een langdurig traject waarmee we je complete strategie bepalen en uitvoerig samen werken. 

EEN GREEP UIT DE ARTIESTEN WAAR BURO BEAT MEE HEEFT GEWERKT: