HOE BURO BEAT JOU KAN HELPEN

SPARSESSIES

Van A tot Z meedenken over hoe we jouw idee de wereld in krijgen. Oftewel: een plan maken en daar een strategie aan koppelen. Zodat je eindelijk de stappen gaat zetten die je altijd al wil zitten. Altijd voor een toegankelijke prijs. Eenmalig of in trajectvorm en altijd flexibel. 

OP DE KAART

Hét traject waarin jij jezelf als maker op de kaart gaat zetten. Je leert alles over on- en offline marketing en social media op een manier die voor jou als maker leuk is. Dat is namelijk het allerbelangrijkst! Je marketing wordt onderdeel van je creatieve proces én je leert alle kneepjes van het vak om daarmee ook succes te boeken. De volgende editie van Op De Kaart start in september. 

Buro Beat wil er graag voor iedereen zijn.

Dat betekent dus ook voor jonge, nieuwe en aanstormende makers en artiesten met een kleine(re) portemonnee. Daarom kan je ook met een klein budget met Sophie sparren. Dat is €60 voor één uur en als je het nog beter aan wilt pakken €100 voor twee uur (exclusief btw). Dat kan zowel live op kantoor in Den Haag als via Zoom. 

We richten de sparsessie volledig in zoals jij wilt. We zouden het bijvoorbeeld kunnen hebben over: 

 • Je social media-strategie en branding als maker/artiest
 • Professionaliseren als maker: wat zijn logische stappen voor jou om te zetten? Hoe zorg je dat er geld op de plank komt en hoe werkt het met subsidie?
 • Hoe je ervoor zorgt dat je online uitingen passen bij wat je maakt.
 • Het boeken van een tour langs bijvoorbeeld poppodia of theaters.
 • Een marketingplan voor een project dat gepromoot moet worden (denk aan: een tour, album, boek, expositie, etc.)

 

Je kwam met een hoofd vol ideeën, je gaat naar huis met een hoofd vol plannen. Ik geef je alle handvaten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe plan. Dat kunnen tips zijn op creatief vlak, contacten waarvan ik denk dat je die nodig hebt en ideeën over boekingen, productie, marketing en financiering. Soms ontstaan daaruit uitvoerend werk waar Buro Beat je mee kan helpen, maar dat zien we onderweg wel.

Ja, goeie kans van wel! Als je zzp'er in de culturele sector bent, dan is er grote kans dat je Werktuig PPO kan aanvragen voor een sparsessie of traject met mij. Zij betalen dan 1/3e van je investering. Ik kan je hiermee helpen als we samen gaan werken! 

Als we werken aan een groter project, bijvoorbeeld een tour of release, dan zou je hier misschien ook financiering voor aan kunnen vragen. Dat gaan we samen uitzoeken, want dat is voor elk project anders en van een heleboel factoren afhankelijk.

Daar kunnen we heel kort over zijn: nee. Zolang je creatieve maker bent, ben je welkom. Buro Beat werkt op dit moment onder andere met: 

 • Muzikanten en bands; 
 • Theatermakers en cabaretiers; 
 • Dansers; 
 • Illustratoren;
 • Beeldend kunstenaars; 
 • Schrijvers;
 • Spoken word artiesten; 
 • Creatieve dienstverleners (zoals een nail-art-salon). 

Als je nog heel even doorscrollt dan kun je meer lezen over de trajecten en we kunnen op langere termijn aan de slag. Je bent er bijna! 

STOK ACHTER DE DEUR NODIG?

Samen aan de bak!

Soms weet je van tevoren al dat je aan één sessie niet genoeg gaat hebben. Omdat je een groot project hebt bijvoorbeeld. Of omdat je een stok achter de deur nodig hebt. Trust me, je bent niet de enige. Daarom kan je ook kiezen voor een sparsessie-traject, we zien elkaar dan één keer per maand twee uur gedurende 3, 6 of 12 maanden (in Den Haag of via Zoom).

Wat kost dat?

Traject 3 maanden: 285 euro (5% korting) 
Traject 6 maanden: 540 euro (50 euro korting) 
Traject 12 maanden: 1100 euro (100 euro korting)

* Alle prijzen zijn exclusief btw en worden vanaf de start van ons traject per maand gefactureerd, afhankelijk van het door jou gekozen traject in 3, 6 of 12 termijnen dus. 

Kunnen we dan eerst even kennismaken?

Tuurlijk! Voor een traject kun je altijd vrijblijvend kennismaken. Dat kan zowel telefonisch als via Zoom en kun je hieronder inplannen. Na een kennismaking zit je – uiteraard – nergens aan vast.